October 22, 2015 - Comments Off on Er min hud fedttør eller fugttør?

Er min hud fedttør eller fugttør?

…..Og hvad er forskellen?
Det kan være rigtig svært at skelne mellem, om huden mangler fugt eller fedt, og da vi nu går en tid imøde med blæst, kulde og kolde temperaturer, skal vi være særligt opmærksomme på om huden bliver ekstra tør og sensitiv. Read more

August 27, 2015 - No Comments!

Hvad er et garderobetjek?

Helt overordnet er et garderobetjek en gennemgang af dit klædeskab, hvor du får gode råd og vejledning i forhold til stilkerne, snit og kombinationsmuligheder. Du bliver præsenteret for forskellige begreber og værktøjer, der kan hjælpe dig med at udvikle din stil alt efter behov og ønsker.

Read more

August 27, 2015 - No Comments!

Et makeup-kursus – den perfekte aktivitet til pigernes polterabend.

Jeg får efterhånden flere og flere henvendelser på makeupkurser til polterabender, og jeg er lige begejstret hver gang. Det er et dejligt arrangement, at få lov til at være den del af.

Det er en perfekt aktivitet til brudens polterabend, hvor alle bliver involveret og underholdt, og samtidig får muligheden for at lære lidt nyt.

Programmet og indholdet for sådan et kursus er helt op til jer. Alle specifikke ønsker er velkomne, og ellers sammensætter jeg også gerne et program, som kan være alt fra smokeys eyes til en total gennemgang af en god basismakeup.

Er du nysgerrig efter at vide mere om priser og indhold. så giv mig et kald eller send mig en mail.

Mia Hausted
info@miahausted.dk
2623 6912

February 02, 2015 - No Comments!

Hvad er forårets tendenser?

Vi går foråret i møde og dertil følger en masse nye tendenser. Det kan for nogen føles en smule uoverskueligt, men tendenserne er bestemt ikke noget, du behøver at følge slavisk for at følge med på beatet. Tag det mere som en skøn inspiration og tilføj det, der passer til din egen personlige stil.  Read more