October 22, 2015 - Comments Off on Er min hud fedttør eller fugttør?

Er min hud fedttør eller fugttør?

…..Og hvad er forskellen?
Det kan være rigtig svært at skelne mellem, om huden mangler fugt eller fedt, og da vi nu går en tid imøde med blæst, kulde og kolde temperaturer, skal vi være særligt opmærksomme på om huden bliver ekstra tør og sensitiv.

Er din hud fedttør bliver huden ru og tør og har en tendens til at skalle. Ofte vil du også se rødmen omkring næsepartiet, og karsprængninger på kinderne. Til denne hudtype anbefaler jeg Luxe Day and Night cream, som også har en opstrammende effekt og er fra mærket Ainhoa. Luxe Day and Night cream er kraftigtvirkende, regenererende og fugtgivende med antioxyderende effekt, som forebygger og bekæmper ældningstegn. Udglatter rynkerne og hjælper huden med en sundere fremtræden. Tilfører huden komplet næring og pleje. Indeholder den værdifulde og beskattede kaviar ekstrakt, som kun findes hos produkter i luksusklassen.

Er din hud fugttør, vil du opleve, at den føles tør og stram. Du vil især kunne mærke det efter badet. Derudover bliver den nemt påvirket af temperaturskifte som fra sommer til vinter. Til at behandle den fugttøre hud anbefaler jeg Ainhoas Aquasense Hydra-Vital Cream. Hydra-Vitals bløde og cremede hudpleje giver en frisk følelse på kun få sekunder. Den giver holdbar fugtmætning, og efterlader huden ultra-blød med en flot glød hele dagen. Vitamin E hjælper med at forhindre for tidlig ældning takket være dets anti-oxidante og anti-frie radikale effekt.

Published by: Mia Hausted in Alle

Comments are closed.