January 05, 2015 - 1 comment.

Hvordan er hudterapeutens egen hudplejerutine?

Jeg tænker, det er på sin plads at starte med en lille præsentation af mig selv. Det vil jeg gøre ved, at fortælle lidt om mine egne favoritter og rutiner indenfor hudpleje, makeup og personlig stil. Hvis I synes om dem, tag dem endelig til jer :)

Jeg starter ud med det alle mine dage starter og slutter med….okay den smutter i ny og næ, men en god hudplejerutine er guld værd. Jeg hører til de “heldige”, der hele livet – on and off har døjet med huden. Selv i en alder af 32 døjer jeg med urenheder i ansigtet og på ryggen, så det er vigtigt at jeg holder mig selv i nakken og giver min hud masser af pleje. For et lille års tid siden, blev jeg præsenteret for de fantastiske produkter fra AINHOA, der er et spansk mærke. Det er milde produkter, der giver stor effekt, og ikke mindst har de en skøn mild duft. Her om vinteren, hvor min hud trænger til ekstra meget fugt bruger jeg serien LUXE, der indeholder kaviarekstrakt. LUXE serien giver masser af fugt, men samtidig har den også opstrammende og regenerende effekt. Det er rens, tonic og ansigtscreme, jeg bruger fra serien. Skal jeg være ekstra god ved huden påfører jeg inden dagcremen en serum fra LUXURY DIAMOND, der indeholder kaviarekstrakt og diamantpulver. Hvem har nogensinde sagt nej til kaviar og diamanter?

Det var min lille hemmelighed til at holde huden frisk, sund og velplejet. Gå evt. ind på www.danbeauty.dk for at læse mere om produkterne.

Published by: mads in Alle, Mode

Comments

Mr WordPress
10th September 2014 at 1:51 pm

Hi, this is a comment.
To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Leave a Reply