August 27, 2015 - No Comments!

Hvad er et garderobetjek?

Helt overordnet er et garderobetjek en gennemgang af dit klædeskab, hvor du får gode råd og vejledning i forhold til stilkerne, snit og kombinationsmuligheder. Du bliver præsenteret for forskellige begreber og værktøjer, der kan hjælpe dig med at udvikle din stil alt efter behov og ønsker.

Specificeret: 

  1. Jeg sender dig et stylecard med forskellige spørgsmål vedrørende din stil. Du svarer så fyldestgørende, som muligt. Jo flere oplysninger jeg har på dig, jo bedre kan jeg forberede mig.
  2. Forinden garderobetjekket vil jeg bede dig om at rydde ud/rydde op i garderoben – så meget du nu har mod på. Jo mere orden, jo nemmere er det for mig at skabe et overblik.
  3. Selve garderobetjekket, som finder sted ude ved dig. Varighed ca. 2,5 time.
    3.1 Gennemgang af  stylecard med uddybende spørgsmål til dine svar. (Har jeg forstået det hele rigtigt.)
    3.2 Gennemgang af dit tøj. Jeg finder frem til din stilkerne – din personlige stil. Vi kommer ind på emner som stil, former, snit, farver og kant, varierende efter, hvad der er mest relevant og brugbart for dig.
    3.3 Afslutning. Vi snakker garderobetjekket igennem, så jeg er sikker på, at du har forstået det hele.
  4. Du har nu fået en masse ny viden, og en masse redskaber at arbejde med så du er klar til at udvikle videre på egen hånd med din personlige stil.

Published by: Mia Hausted in Alle

Leave a Reply