February 02, 2015 - No Comments!

Hvad er forårets tendenser?

Vi går foråret i møde og dertil følger en masse nye tendenser. Det kan for nogen føles en smule uoverskueligt, men tendenserne er bestemt ikke noget, du behøver at følge slavisk for at følge med på beatet. Tag det mere som en skøn inspiration og tilføj det, der passer til din egen personlige stil. Jeg har aldrig selv været slave af moden, men elsker stadig at blive inspireret. Inden jeg går ud og laver mine nye forårsindkøb, går jeg først på jagt i klædeskabet for at se, hvad jeg allerede har, der passer til de nye tendenser. Derefter tilføjer jeg lidt efter lidt, men sørger altid for, at det passer til min egen personlige stil. På den måde ender jeg ikke med at købe noget, der bare kommer til at hænge i skabet.

Jeg har her udvalgt 6 skønne tendenser og viser jer, hvad jeg selv har fundet frem fra gemmerne, så jeg er top tunet klar til at tage imod foråret.

70’erne er tilbage, dog mest med hensyn til farver og materialer og ikke så meget snittet. Det er tid til igen at omfavne karrygul, lilla, brun og bærfarver – ruskind og frynser.

En anden tendens, der er lidt nemmere at gå til, er farven hvid. Flere af de store designere mener, at det er sæsonens vigtigste farve. Den er ren og enkel og og passer til alt. Mix den som du har lyst, hvad enten det er i form af en blazer eller en lækker oversized taske.

Og nu til en af mine favoritter, denim. Denim går bare aldrig rigtig af mode, og kan mixes  på alle mulige måder, hvad enten du skal dresses op eller ned. Mix gerne et helt outfit i denim fra top til tå, eller tilfør det som en accessorie i form af en taske eller et par støvler.

Foråret springer ud i blomster og det samme gør moden. Blomsterprint er igen stort, og mix gerne flere print i et outfit. Er du ikke til det søde romantiske look tilføj da et par rå detaljer, såsom læder eller denim.

Til denne sæson bliver du mere end kampklar med combat looket. Det er army og uniformer med et nutidigt twist. Det er grønne nuancer og materialer som hør og ruskind.

Sidst men ikke mindst skal der tilføjes lidt frynser. Frynsedetaljen ses på alt fra smykker til strik og tasker, så mulighederne er uendelige, og det er umuligt at bruge tendensen forkert.
På følgende billeder har jeg mixet tendenserne på kryds og tværs.

Her ses et mix af en hvid blondetop,  pants i den brune 70’er farve og en bæltetaske med frynser.

tendens1

Her har jeg tilføjet endnu en 70’er farve – en karrygul jakke.

tendens2

Her har jeg mixet 70’er brun med hvid igen i form af en cool jakke. Dertil tilføjet endnu en tendens i form af en denimskjorte.

tendens6

Mere hvidt – elsker farven hvid. Her en hvid feminin kjole. For at give looket lidt kant har jeg mixet den med en denimvest, der har nitter på skuldrene. Tilføjet en taske med fryser og et par lækre ruskindsstøvler.

tendens5

For et mere casual look tilføj da et blomstret tørklæde.

tendens3

Et cool gennemført denimsæt fra top til tå med et karrygult bælte for at tilføre sættet et 70’er twist.

tendes7

Her med en army jakke.

tendens4

Jeg håber, du er blevet inspireret, og er bare en smule mere klar til at omfavne forårets tendenser. Det var lidt af, hvad jeg havde i gemmerne – jeg garanterer, at du også har lidt. Personligt ser jeg frem til at hoppe i nogle lettere materialer og lysere farver  – det bliver et fantastisk forår at gå i møde!

Published by: Mia Hausted in Alle

Leave a Reply