April 16, 2015 - No Comments!

Hvilken kropsform har jeg?

Jeg afholder en del workshops omhandlende personlig stil, og oplever at det kvinder eftersøger mest er, hvilke snit de kan bære i forhold til deres kropsform.

kropstyper1

I dette blogindlæg vil jeg derfor forklare lidt om kropsformer.

Først og fremmest vil jeg gerne sige, at når det kommer til kropsformer, så start ud med at se bort fra alle de labels, der ofte bliver forbundet med kropsformer. Vi kender dem i daglig tale som æbleform, pæreform, timeglas osv. Oftest fornemmer jeg, at de skaber mere forvirring end de gør gavn. Når det kommer til kropsformer gælder det om at se på kroppen som en helhed i stedet for at sætte en label derpå. Tag et godt kig på kroppen og vurder den som en helhed, og se på om den er harmonisk fra top til tå. Og med harmonisk mener jeg, om der er ligevægt fra top til tå. Kig generelt på de enkelte fokusområder, og vurder hvad du kan gøre for at skjule og fremhæve.
Eks.
Er skuldrene f.eks. lige så brede som hofterne, eller er de smallere? Er skuldrene smallere skal du arbejde med hvordan du kan få dem til at syne bredere og ligeledes arbejde med hvordan du kan få hofterne til at syne smallere. Så det danner ligevægt og harmoni.

Er du nysgerring efter at vide mere om kropsformer, og hvordan du klæder dig derefter, så hold øje med min blog, eller kontakt mig for en privat styling session eller en workshop sammen med dine veninder.
Kontakt Mia hausted, stylist og stylecoach på 26236912 eller info@miahausted.dk

 

Published by: Mia Hausted in Alle

Leave a Reply