February 20, 2015 - No Comments!

Hvordan minimerer jeg åbne porrer i ansigtet?

Der er rigtig mange, der døjer med store åbne porrer i ansigtet, men der er heldigvis masser af hjælp at hente. Ganske enkelt kan du tilføje et par ekstra produkter til din daglige renserutine og evt. udvide med en professionel behandling i ny og næ.

Først skridt på vejen er at holde huden ren. Rengør din hud hver dag – gerne 2 gange om dagen – morgen og aften. En god renserutine består af rens, tonic og creme.
Dertil anbefaler jeg, at du tilføjer et par tillægsprodukter – alt efter behov selvfølgelig. De tillægsprodukter jeg anbefaler er fra mit absolut favoritmærke, AINHOA.
Første tillægsprodukt er Purifying Fluid, som er en serum/fluid der bruges hver dag under dag – og natcreme. Den renser og desinficerer porrerne og har en kraftig sammentrækkende virkning på porrerne.

phpThumb_generated_thumbnailjpg

Andet tillægsprodukt er Vitaminal Facial mask, der er meget porrersammentrækkende og rensende pga. sine mange vitaminer og planteekstrakter. Masken bruges en gang om ugen.

phpThumb_generated_thumbnailjpg-1

Tredje tillægsprodukt er Seborregulating cream, der reducerer fremkomsten af lukkede og åbne porrer og har en sammentrækkende virkning. Cremen kan bruges som dag – og natcreme.

 

phpThumb_generated_thumbnailjpg-2

Dertil kan du forkæle dig selv med en professionel frugtsyrebehandling. Frugtsyren eksfolierer din hud i dybden og og giver en grundig udrensning og minimering af porrerne.

God fornøjelse!

Der er rigtig mange, der døjer med store åbne porer i ansigtet, men der er heldigvis hjælp af hente uden det kommer til at koste en formue. Gør det til en del af din daglige hudplejerutine og udvid det evt  med en professionel behandling i ny og næ.

Først skridt på vejen er at holde huden ren. Rengør din hud hver dag – gerne 2 gange om dagen – morgen og aften. En god hudplejerutine består af rens, tonic og creme.

Frugtsyre: Giv din hud en professionel ansigtsbehandling med frugtsyre. Frugtsyren eksfolierer din hud i dybden og og giver en grundig udrensning af porerne.

 

 

phpThumb_generated_thumbnailjpg

 

Derudover anbefaler jeg et par produkter, der er særdeles gode at tilføje renserutinen, for at minimere porerne mest muligt.

Purity Fluid
Seborregulating cream


Har du brug for en ansigtsbehandling, har jeg et varieret udvalg og helt sikkert en, der passer til netop din hud. Se oversigten over ansigtsbehandlinger her.


 

Published by: Mia Hausted in Alle

Leave a Reply