January 15, 2015 - 2 comments

Hvordan får du det optimale ud af din garderobe?

Som style coach er det vel på sin plads at gøre brug af sine egne styling principper. Derfor har jeg idag arbejdet lidt med: “få det optimale ud af din garderobe- princippet”, hvor jeg har mixet festtøj med hverdagstøj. Jeg har siden sommer haft en lækker rød sag hængende, som jeg havde på til et fantastisk bryllup. Siden har den faktisk ikke været brugt, og sikke en skam. Det valgte jeg at gøre noget ved idag!
Derfor lavede jeg  3 sæt, hvor jeg som sagt har mixet den røde kjole med mit hverdagstøj. Jeg skal helt klart gøre brug af et af sættene indenfor de næste par dage – jeg kan næsten ikke vente!

Hvilken et sæt er dit favoritsæt? ……Mit er det i midten.

den lille røde

Published by: Mia Hausted in Alle

Comments

Caroline Yepes Ravn
16th January 2015 at 3:16 am

Jeg har ikke selv en lille rød, men det vil jeg da gerne have nu!! ;-) Jeg er især vild med sættet helt til højre.

Comments are closed.

    Mia Hausted
    16th January 2015 at 7:52 am

    Men så har du garanteret “en lille sort” eller “en lille” i anden farve, som du kan gøre det samme med. Sættet til højre er også lige dig :)

    Comments are closed.